top of page

Enklere å velge riktig brannslukker når GPBM utvider sitt proffsortiment

I høst lanserer GPBM flere nye brannslukkere for det profesjonelle markedet.


Lanseringen innebærer nye produkter med flere bruksområder og en økt satsing på mer miljøvennlige produkter.


– Med et mer komplett sortiment under varemerket CGS, gjør vi det enklere for våre proffkunder å velge riktig produkt til riktig bruk sier Frank Ottesen, produktsjef hos GPBM Nordic.I over ti år har GPBM vært en av de markedsledende leverandørene av brannslukkere på det nordiske markedet.


– Nå utvider vi vårt sortiment for å kunne satse enda hardere på det nordiske proffmarkedet, sier Frank Ottesen.


Etter at vi tidligere har markedsført et bredt basissortiment med volumprodukter, satses det nå på flere nisjeprodukter og flere miljøvennlige alternativ.


– Vi blir mer komplette som leverandør, og vil kunne dekke alle behov innenfor bærbare brannslukkere.


– Vi ser også en økende interesse for miljøet fra både bransjen og myndighetene, og kan nå tilby flere miljøvennlige produkter.

Alt salg skjer i dag via bedrifter og samarbeidspartnere med høy kompetanse innenfor brannsikkerhet. Gjennom utvidelsen av CGS-sortimentet gir dermed GPBM sine forhandlere bedre forutsetninger til å konkurrere i markedet.– Det går an å tenke nytt og benytte mer miljøvennlige alternativ. Da gjelder det at våre forhandlere kan veilede kundene til både å velge riktig produkt og gjøre bedre miljøvalg der det er mulig.


Visse produktdetaljer er oppdatert på det nye proffsortimentet, som f.eks. rustfrie detaljer for å kunne tåle tøffere miljøer. Samtidig har produktene gjennomgått en harmonisering for det nordiske markedet.


– Det innebærer at vi kan levere godkjente produkter i alle de nordiske landene for de fleste behov innen industri, offshore og shipping.Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page